Gretne, gamle gubber

Gretne, gamle gubber - Finn Bjelke | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Finn Bjelke
DIMENSJON
8,37 MB
FILNAVN
Gretne, gamle gubber.pdf
ISBN
9751083804713

BESKRIVELSE

Humoristisk og treffende om hverdagslivets utfordringerEr du blant dem som gremmes over lavkarbo-mas og musikken i klesbutikker? Tar du deg selv i å sitere din far? Mener du at kaffen har blitt fryktelig dyr? Da er du blitt en gretten gammel gubbe, og dette er boken for deg!Alt blir i grunnen bare verre etter som årene går: festene, musikken, helsen, sexen, trafikken og de tekniske utfordringene i hverdagen. Er det rart man blir en gretten gammel gubbe som klager over alt? Gretnest av alle er Finn Bjelke, og i denne boken legger han ikke fingrene imellom ? til glede for alle godt voksne menn som vil finne både gjenkjennelse, trøst og ikke minst mye å le av.

Spesielt for oss som savner en tid du måtte være hjemme for å få en telefon,... Gretne, gamle gubber. Tilbake til søkeresultater.

Innbundet . Finn Bjelke Gammel for første gang .

RELATERTE BØKER