Nedenunder

Nedenunder - Ingunn Økland, Nils Are Økland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingunn Økland, Nils Are Økland
DIMENSJON
12,39 MB
FILNAVN
Nedenunder.pdf
ISBN
8100074161420

BESKRIVELSE

Med "Nedenunder" foreligger den første brede norske presentasjonen av det moderne Australia - skrevet av og for nordmenn.Hva er det med Australia? Landet er fremmed og eksotisk, men på en kjent og forståelig måte. Innenfor de glitrende strendene finnes alle typer naturlandskap, fra regnskoger og rød ørken til fjellområder hvor du kan gå på ski. Australia er hjemlandet til kenguruer, koalaer og hundrevis av andre merkelige dyr som ikke finnes andre steder. Landet har også noen av verdens vakreste storbyer, hvor nivået på restauranter, arkitektur og underholdning er førsteklasses. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor hele 20.000 nordmenn hvert år reiser til den andre siden av kloden for å feriere eller studere.Boka handler om alt fra historie og dyreliv, til samtidsfilm og matkultur. Viktige australske fenomener som gjerne ender opp som pussige notiser i norsk offentlighet, blir satt i perspektiv. "Nedenunder" er en kritisk kjærlighetserklæring fra to som har bodd i landet i flere perioder. Originale fotografier fra den anerkjente australske fotografen Martin Mischkulnig bidrar til å gi boka et sterkt visuelt uttrykk.

Informasjon om nedenunder i gratis engelsk online ordbok og leksikon. nedenunder.

- Ryddige og forutsigbare. Vi mener hvert et ord! Anne og Dag Tore Klimaproblemet nedenunder Australia - og Norge - kan lære av New Zealands regulering av tilbudet av fossile brensler heller enn etterspørselen.

RELATERTE BØKER