Regnskapet: en prinsipiell innføring

Regnskapet: en prinsipiell innføring - Tor Busch | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Busch
DIMENSJON
6,81 MB
FILNAVN
Regnskapet: en prinsipiell innføring.pdf
ISBN
7224247414171

BESKRIVELSE

Pedagogisk suveren innføring i regnskapets grunnprinsipperGrundig innsikt i regnskapsteori er nødvendig for alle som skal arbeide med bedriftsøkonomiske problemstillinger. Men det er lett å bli overveldet av fagets detaljrikdom, og de bærende prinsippene blir lett utydelige. I denne boken er først og fremst de grunnleggende prinsippene i regnskapet i fokus. Forfatteren har lagt stor vekt på tilrettelegging av stoffet, og det er til hvert kapittel tatt med en grundig oppsummering med presise definisjoner. Boken henvender seg til studenter som tar innføringskurs i regnskap. Med sin klare struktur og mange øvingsoppgaver er den også veldig godt egnet for selvstudium. Denne 4. utgaven er blant annet oppdatert med hensyn til endringer i lover og regler.

Biblioteksøk er en tjeneste fra Nasjonalbiblioteket. Les mer her Tilbakemeldinger og forslag til forbedringer kan sendes til [email protected] Biblioteksøk benytter seg av informasjonskapsler (cookies).

Besøksadresse: Nedre Vollgate 8, 0158 Oslo. Denne boka tar for seg finansregnskapet, og formålet er å gi en innføring i hvordan dette regnskapet er bygget opp og organisert. Med et gjennomgående case hvor sentrale problemstillinger behandles gjennom dialoger.

RELATERTE BØKER