Daglig bønn

Daglig bønn - Erling Thu | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erling Thu
DIMENSJON
4,71 MB
FILNAVN
Daglig bønn.pdf
ISBN
8756628956875

BESKRIVELSE

De daglige bønnene i denne boken løfter blikket vårt opp fra vår egen hverdag og hjelper oss å finne ro og bli stille for Gud.Denne boken vil hjelpe deg som ønsker et dypere bønneliv og som trenger bønnerytmer i en travel hverdag. Bønnene er enten hentet fra, eller inspirert av, Bibelen. De bibelske bønnene gir oss et mønster og et godt utgangspunkt for egne bønner. Erling Thu er fra Ganddal på Jæren, hvor han vokste opp i bedehusmiljøet. Han har vært forkynner siden 1962. Han var flere år i Sarons Dal, var senere med på å starte Kristent Fellesskap, Bergen Bibelskole og Kristent Nettverk. Han giftet seg med Solveig i 1964. De fikk seks barn og har ti barnebarn. Erling har skrevet flere bøker.

Nå gjelder det å kjenne ... Daglig felles kveldsbønn kl. 21.30 19.3.2020 Kjære alle sammen, vi er inne i en annerledes tid, der mange både er bekymret og redde.

Mange mennesker ber denne bønnen daglig, kanskje flere ganger om dagen. En slik tekst trenger en utrolig slitestyrke.

RELATERTE BØKER