Det feilbarlige menneske

Det feilbarlige menneske - Øyvind Kvalnes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øyvind Kvalnes
DIMENSJON
8,76 MB
FILNAVN
Det feilbarlige menneske.pdf
ISBN
2746186624064

BESKRIVELSE

Forfatteren tar for seg hvordan man skal håndtere det når noen gjør en feil på arbeidsplassen. Han ser blant annet på hvem som har ansvaret når noe går galt, hvordan byrden deles mellom individ og fellesskap, hva som kan gjøres for å forhindre at feil fører til negative konsekvenser og hvilken kultur man har for det som skjer i etterkant av en feil. Har litteraturliste og stikkordsregister.

Han ser blant annet på hvem som har ansvaret når noe går galt, hvordan ... The philosopher Øyvind Kvalnes is an associate professor at the Department of Leadership and Organizational Management, ... Feilbarlige ledere.

Han ser blant annet på hvem som har ansvaret når noe går galt, hvordan byrden deles mellom individ og fel En erkjennelse av at vi er feilbarlige mennesker, som stadig trenger Guds gode blikk og kjærlighet i livet vårt. Tankegangen bak et slikt rop er jo ganske så annerledes enn hvordan vi ellers møter forventninger rundt livet i vårt samfunn.

RELATERTE BØKER