Fra ord til handling

Fra ord til handling - Dag Kaas, Johan Kaggestad, Hans Trygve Kristiansen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Kaas, Johan Kaggestad, Hans Trygve Kristiansen
DIMENSJON
6,72 MB
FILNAVN
Fra ord til handling.pdf
ISBN
9267056043082

BESKRIVELSE

Fra ord til handling viser at det er tilnærmet det samme som skal til for å lykkes uansett arena eller bransje. Dag Kaas, Hans Trygve Kristiansen og Johan Kaggestad kjenner prestasjonstenkning i både idrett og næringsliv bedre enn de fleste, og i denne boka presenterer forfatterne den grunnleggende filosofien bak prestasjonstenkningen i blant annet norsk toppidrett og i næringslivet. Boka handler ikke om overføringsverdier fra idretten til næringslivet, men om hvilke grunnleggende metoder som bør anvendes for å utvikle gode lag og enkeltpersoner. I boka viser de at det er samspillet mellom flere faktorer som påvirker resultatet, og som i sum kan gi et bedre resultat. For eksempel mener forfatterne at en klar ideologi og en etablert treningskultur i seg selv ikke er nok for å utvikle varige prestasjoner. Kommunikative evner, målrettethet, organisatorisk kompetanse og, ikke minst, skaperevne og utviklingsorientering er vesentlige momenter i en prestasjonskultur.Boka gir konkrete tips om hvordan man kan påbegynne og gjennomføre prosesser for å utvikle prestasjonskulturen i den organisasjonen man er en del av. Det fokuseres blant annet på helhetstenkningen, som er så viktig for å skape en god prestasjonskultur.Boka henvender seg til alle som genuint ønsker å utvikle seg positivt, enten som ledere eller som medarbeidere, og som samtidig ønsker å bidra til forbedrede resultater i det "laget" de er en del av.

Debatt Tema. Kultur ... Fra ord til handling Mange har brukt de første ti årene av det 21.

Klikk på "Miljøguiden" om du vil lete blant alle artiklene, eller klikk på det emnet du er spesielt interessert i teks enarmede ... Fra ord til handling November 2016 Hvordan oppnå kjønnsbalanse i ledelse? Forfatter(e): Antall sider: Anne Grethe Solberg, Christin Thea Wathne 68 + vedlegg og Ida Madslien Resymé: Rapporten belyser hva som kan bedre kjønnsbalanse i ledelse. Fra ord til handling, Jonas? Skal det bli slik at man faktisk må søke jobb i reklamebyråer for å kunne øve politisk innflytelse på Aps ledelse? 1 Ulf Blossing, Anna Hagen, Torgeir Nyen og Åsa Sö-derström "Kunnskapsløftet - fra ord til handling" Sluttrapport fra evalueringen av et statlig program for skoleutvikling Fra ord til handling viser at det er tilnærmet det samme som skal til for å lykkes uansett arena eller bransje. Dag Kaas, Hans Trygve Kristiansen og Johan Kaggestad kjenner prestasjonstenkning i både idrett og næringsliv bedre enn de fleste, og i denne boka presenterer forfatterne den grunnleggende filosofien bak prestasjonstenkningen i blant annet norsk toppidrett og i næringslivet. Fra ord til handling med Color Line.

RELATERTE BØKER