Hva er sosialantropologi

Hva er sosialantropologi - Thomas Hylland Eriksen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Hylland Eriksen
DIMENSJON
3,2 MB
FILNAVN
Hva er sosialantropologi.pdf
ISBN
1907888803704

BESKRIVELSE

En engasjert og aktuell introduksjon til faget sosialantropologi.Verden er både rikere og mer komplisert enn vi vanligvis tror. «hva er SOSIALANTROPOLOGI» viser hvordan faget produserer kunnskap om kulturell variasjon. Gjennom forfatterens engasjerte presentason av metoder og teoretiske perspektiver får vi et spennende inntrykk av hvordan sosialantropologien utforsker, sammenligner og forstår de mangeartede uttrykk for menneskelig væremåte.

Den trekker heller ikke fram alt som er spennende og interessant med sosiologien. Jeg syns det er vanskelig å forklare sosiologi. Kjøp 'Hva er sosialantropologi' av Thomas Hylland Eriksen fra Norges raskeste nettbokhandel.

Thomas Hylland Eriksen derimot har tydelig en helt annen selvtillit enn meg på dette området. Han tar utfordringen, gyver løs, og besvarer oppgaven sånn noenlunde, etter mitt skjønn. Hva er sosialantropologi Hva er sosialantropologi Eriksen, Thomas Hylland.

RELATERTE BØKER