Læreren med forskerblikk

Læreren med forskerblikk - May Britt Postholm, Dag Ingvar Jacobsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
May Britt Postholm, Dag Ingvar Jacobsen
DIMENSJON
12,61 MB
FILNAVN
Læreren med forskerblikk.pdf
ISBN
3076553285129

BESKRIVELSE

Boken er en innføring i vitenskapelig metode for lærerstudenter. De mest brukte former for informasjonsinnsamling - observasjon, samtale og spørreskjema - fremstilles på en praktisk, men samtidig kritisk måte. Boken omhandler også systematisk analyse av innsamlet informasjon, både kvantitativ og kvalitativ. Videre gis et innblikk i hvordan undersøkelser kan presenteres muntlig og skriftlig i rapporter og oppgaveinnleveringer, hvordan etiske prinsipper kan ivaretas, og hvordan kvalitet kan fremmes i hele undersøkelsesprosessen. Boken legger vekt på hvordan kommende lærere systematisk kan undersøke og lære av skolehverdagen. Koblingen mellom praksis og et forskerblikk på egen hverdag står helt sentralt. Boken tar til slutt opp hvordan lærere i team og som en del av en organisasjon kan utvikle forståelse for hverandres og egen praksis. Læreren med forskerblikk henvender seg først og fremst til lærerstudenter, men også til lærere, lærerutdannere og forskere og andre som er interessert i å undersøke og lære av skolehverdagen.

innhold 10 Kapittel 10 Etikk og kvalitet i prosess og produkt ... Læreren med forskerblikk: innføring i vitenskapelig metode for lærerstudenter . ISBN 9788276347616, 2011, Dag Ingvar Jacobsen, May Britt Postholm .

Jacob Birkler (Heftet) 212 kr. Kjøp Reflekterende processer.

RELATERTE BØKER