Psykoser

Psykoser - Johan Cullberg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johan Cullberg
DIMENSJON
9,99 MB
FILNAVN
Psykoser.pdf
ISBN
5582257430443

BESKRIVELSE

Forfatteren anlegger i denne boka to perspektiver på psykose; et humanistisk og et biologisk. Han ser på hva som utløser psykoser, beskriver ulike behandlingsformer når det gjelder psykoser og forebyggende arbeid. Har litteraturliste.

Vi tenker også at det kan være mulig å hindre utviklingen av en psykose. Reaktiv psykose, eldre, men fortsatt mye brukt betegnelse for en alvorlig psykisk lidelse (psykose) som utløses som en reaksjon på vanskelige ytre livshendelser (livssituasjon). Oftest vil reaktive psykoser forekomme hos følsomme mennesker, som er blitt utsatt for påkjenninger og konflikter de ikke har vært i stand til å mestre med sine vanlige psykologiske forsvarsmekanismer. Akutte forbigående psykoser også kaldet de reaktive psykoser varer typisk kun to uger, og følger oftest et traume eller en belastende situation.

Aripiprazol og ziprasidon gir mindre risiko for vektøkning enn mange andre antipsykotika. Vi begynner nå å forstå at psykoser i sin kroniske form kan være et uttrykk for at behandlingen i begynnelsen av sykdomsutviklingen ikke har vært god nok. Vi tenker også at det kan være mulig å hindre utviklingen av en psykose. Reaktiv psykose, eldre, men fortsatt mye brukt betegnelse for en alvorlig psykisk lidelse (psykose) som utløses som en reaksjon på vanskelige ytre livshendelser (livssituasjon).

RELATERTE BØKER