Slangen i paradiset

Slangen i paradiset - Trine Angelsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trine Angelsen
DIMENSJON
5,43 MB
FILNAVN
Slangen i paradiset.pdf
ISBN
4222831686994

BESKRIVELSE

Sterkt og vakkert fra VestfjordenBera fyller 17 år, og nyter dagen med Nikolai og vesle Andrine. Hvert øyeblikk sammen er dyrebart, for snart er sommeren over og Nikolai må reise sørover igjen.I prestegården blir Fie innviet i dystre familiehemmeligheter. Atmosfæren i huset blir stadig mer anspent, og snart får hun merke at noen står henne etter livet ...Det var da det skjedde. Hun kunne ha sverget på at hun hørte en lyd bak seg. Det neste hun kjente, var et kraftig dytt i ryggen, og hun kavet rundt seg i panikk. Men foran henne var det bare luft og en lang rekke med skarpe trappetrinn. Smerten skar gjennom rygg, hode og lår idet hun traff dem. Hun ville skrike, men det kom ingen lyd, og i neste øyeblikk var alt svart.

e-bok, 2018. Leveres direkte via nedlastning.

1531 fvt.) ble hun ofte sammenblandet med demonen Lamashtu. Slangen i Paradis går også under et annet og mer kjent navn, Satan. Hvis Satan er ond, og han var faren til Kain, er det enklere å forstå ondskapen bak Kains drap på sin bror.

RELATERTE BØKER