Visdom og forstand

Visdom og forstand - Kenneth Jensen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kenneth Jensen
DIMENSJON
7,2 MB
FILNAVN
Visdom og forstand.pdf
ISBN
3543006722079

BESKRIVELSE

Dette er en bok med ordspråk og visdomsord.Den er til enhver som ønsker seg åndelig og sjelelig vekst og fremgang.I boken behandles viktige emner som ny start i livet, prøvelser, livsmot, kjærlighet, glede, tro, tvil, lykke, fornyelse og fremgang.Denne boken viser på en sunn og balansert måte hvordan mennesket kan få del i Guds velsignelser, personlig vekst og utvikling i hverdagen.Boken er skrevet i en poetisk språkdrakt og utfordrer leseren til selv å ta egne gode og meningsfylte valg for sitt liv.Kenneth Jensen har en Bachelorgrad i teologi fra ATH.

Få kryssordhjelp med kryssordkjempen. Dette gjelder i enda høyere grad Guds dommer og hans foranstaltninger for frelse; hans tanker er for dype til at ugudelige mennesker kan fatte dem. (Job 26: 7-14; Sl 92: 5, 6) Det at Job betraktet Guds visdom og forstand, som kommer til uttrykk i det materielle skaperverk, hjalp ham imidlertid til å se seg selv i det rette forhold til Skaperen og ydmykt erkjenne sin egen mangel på forstand. Kjøp Visdom og forstand fra Bokklubber Dette er en bok med ordspråk og visdomsord.

Kjøp boken Visdom og forstand av Kenneth Jensen (ISBN 9788230008515) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER