Det lille heftet om forretningsdesign

Det lille heftet om forretningsdesign - Jonas Altman | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jonas Altman
DIMENSJON
3,12 MB
FILNAVN
Det lille heftet om forretningsdesign.pdf
ISBN
5031381279621

BESKRIVELSE

Hva skjer nar den faktaorienterte forretningsverdenen moter den menneskeorienterte designtilnaermingen? Du far en ny tid, der en kombinasjon av logikk og intuisjon skaper og bekrefter forretningsideer og -modeller. Det lille heftet om forretningsdesign er et gjor-det-selv-verktoy som hjelper deg med a utvikle din egen forretningside.

«Munter og hjertevarmende eskapisme.» - Sunday Mirror «Vi elsker Jenny Colgans bøker, men Det lille bakeriet på strandpromenaden er definitivt en av våre favoritter. mer om hjertesykdom og livsstilsendring. Heftet er ment å skulle være et tillegg til den muntlige informasjonen som blir gitt i forbindelse med undervisning av hjertepasienter.

Innholdet opp­ summerer i korte trekk informasjon om ulike temaer knyttet til hjertesykdom og livsstilsendring. I tillegg er det noen praktiske tips og råd. Om eksempelsvarene Dette heftet inneholder besvarelser fra kandidater på norskprøven, ...

RELATERTE BØKER