En muslimsk mors kamp

En muslimsk mors kamp - Azra Gilani, Maria Gilani | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Azra Gilani, Maria Gilani
DIMENSJON
3,11 MB
FILNAVN
En muslimsk mors kamp.pdf
ISBN
7101111065116

BESKRIVELSE

Dette er en unik fortelling fra innsiden av det pakistanske miljøet i Norge. Azra Gilani (67) var blant de første arbeidsinnvandrerne som kom til Norge, og forteller nådeløst ærlig om oppturer, nedturer og utfordringer. Hun mener blant annet at nøkkelen til god integrering starter hos kvinnene. Denne boken er både en sterk leseopplevelse samtidig som det er en brannfakkel inn i den norske integreringsdebatten. **Boken du bør lese etter "To søstre"! «Azra Gilanis historie om sitt liv er også en viktig bok om Norges vei til å bli et flerkulturelt samfunn» TERNINGKAST FEM av Marius Wulfsberg i Dagbladet

Azra kom til Norge i 1971, i en brytningstid da landet fikk sin første ladninger med pakistanske gjestearbeidere. En muslimsk mors kamp er en sterk og engasjerende fortelling, skrevet i et lett tilgjengelig og medrivende språk. Jeg tok til tårene flere steder, må jeg ærlig innrømme.

Det er en litt rar tittel med tanke på at religion ikke er det primære for Azra Gilani. «En muslimsk mors kamp»: Da døtrene ble kritisert for å være for norske, plasserte mannen både dem og henne i Pakistan En muslimsk mors kamp ebok. 218,-Veil.

RELATERTE BØKER