Trygge barn

Trygge barn - Kent Hoffman, Glen Cooper, Bert Powell | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kent Hoffman, Glen Cooper, Bert Powell
DIMENSJON
5,22 MB
FILNAVN
Trygge barn.pdf
ISBN
1195686670062

BESKRIVELSE

Føler du på presset om å være den perfekte forelder? Er du redd for å gjøre feil, og lurer du på om du er god nok? I vårt strev etter å gjøre alt riktig risikerer vi å glemme hva barn virkelig trenger for å bli trygge og robuste. Forfatterne hevder i denne boken at trygg tilknytning er den viktigste grunnvollen vi kan gi barna våre, og viser hvordan vi kan utvikle trygg tilknytning gjennom modellen Trygghetssirkelen. Du vil lære mer om: - Hvordan du kan balansere mellom å gi omsorg og å legge til rette for at barnet ditt utforsker verden og blir selvstendig. Hvilke følelsesmessige behov barnet uttrykker gjennom utfordrende atferd. - Hvordan din egen oppvekst påvirker din foreldrestil, og hva du kan gjøre med det. Trygge barn er en praktisk, forskningsbasert og ikke minst klok veiledning til deg som forelder. Og som forfatterne understreker, det er ikke viktig å gjøre alt riktig, «god nok oppdragelse» er god nok, sier de.

Vi må la barna kjenne at vi voksne er varme, trygge og forutsigbare. POSITIV LEDELSE.

Les anmeldelse av Trygge barn i Tidsskriftet Den norske legeforening. Kjøp 'Trygge barn, hvordan trygghetssirkelen for foreldre kan bidra til å fremme barns tilknytning, emosjonelle motstandskraft og frihet til å utforske, how circle of security parenting can help you nurture your child's attachment, emotional resilience and freedom to explore' av Kent Hoffman fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788205500839 Barn som føler seg trygge kan i større grad bruke oppmerksomheten sin på å utforske omgivelsene og skaffe seg nye erfaringer.

RELATERTE BØKER