Varg Veum; Isdalskvinnens hemmelighet

Varg Veum; Isdalskvinnens hemmelighet - Gunnar Staalesen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Staalesen
DIMENSJON
9,66 MB
FILNAVN
Varg Veum; Isdalskvinnens hemmelighet.pdf
ISBN
7131613026892

BESKRIVELSE

7 Fjell-serien nærmer seg sin avslutning, og trådene trekkes tilbake til aller første bok i serien, som kom i 2004: "De dødes dal". Den handlet om det gåtefulle funnet av en død, utenlandsk og ukjent kvinne innerst i Isdalen i Bergen - et fremdeles uløst mysterium. Gunnar Staalesen og Mike Collins hadde et slags svar den gang, men nå får vi vite hva som egentlig skjedde. "Isdalskvinnens hemmelighet" er nest siste bok i serien, og historien avsluttes i 2012 med de aller siste avsløringene og det endelige oppgjøret med de skyldige. I denne og siste bok stifter vi bekjentskap med karakterer fra alle de foregående bøkene, alle er blitt eldre, noen også litt klokere, og det viser seg at kampen mot de gåtefulle bakmennene blir både farlig og i noen tilfeller, ganske dødelig for dem.

Gunnar Staalesen Varg Veum : de dødes dal. Pris 262,-Spar 37,-Innbundet.

fra Universitetet i Bergen 1976, med fagene engelsk, fransk og allmenn litteraturkunnskap. Han har arbeidet som informasjonssekretær ved Den Nationale Scene.I 1975 vant han 2.

RELATERTE BØKER