Vikinger i krig

Vikinger i krig - Kim Hjardar, Vegard Vike | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kim Hjardar, Vegard Vike
DIMENSJON
10,64 MB
FILNAVN
Vikinger i krig.pdf
ISBN
7199638386676

BESKRIVELSE

Vikingenes herjinger forente de spanske kongedømmene og stanset Karl den store og frankernes fremrykning i Europa. Overalt der vikingskipene ferdes fulgte enorme lidelser i deres kjølvann, men i møtet mellom kulturene forandres både de europeiske og nordiske samfunnene. Aldri før har vikingtidens krigskunst, våpen og tokter blitt presentert samlet. Denne boken viser frem vikingenes offensive og defensive krigføring, deres våpenteknologi, militære tradisjon og taktikk. Underveis tas leseren med på de omfattende plyndrings- og erobringskampanjene som brakte vikingene helt til de muslimske rikene rundt Kaspihavet i øst, til Bagdad og Jerusalem i sør, til dagens Russland i nord og til indianerne i Amerika i vest. Gjennom detaljerte rekonstruksjoner, illustrasjoner, kart og foto gir Vikinger i krig et levende innblikk i en av de mest spennende epoker i Europas historie.

Blant vikingene var det mange sterke og mektige menn som utførte store bragder. Vikinger i krig gir deg historien fra årene 750-1100, populært kalt vikingtida. Denne tiden var en av de mest ekspansive og innovative epokene i de nordiske landenes historie.

Kim Hjardar. I store deler av vikingtiden utgjorde Vestfold en egen.

RELATERTE BØKER