Falketårnet

Falketårnet - Erik Fosnes Hansen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Fosnes Hansen
DIMENSJON
6,90 MB
FILNAVN
Falketårnet.pdf
ISBN
3349116636096

BESKRIVELSE

Med nytt etterod av Tor Åge Bringsværd.En spennende beretning om den unge riddersønnen Wolfgang som er alene igjen på Falkenburg mens hans far er i korstog. Wolfgang har evnen til å tale fuglenes språk, og opplever seg som fri og lykkelig bare når han kan være alene med sine fire jaktfalker.Det er også fortellingen om hans kjærlighet til bøddeldatteren Suzanne. Men Wolfgangs maktsyke onkel ønsker Wolfgangs død - samtidig som han begjærer ham. Et fortettet drama - og samtidig en poetisk og billedmettet roman om et egenartet sinn i en fjern tid.Dette er Erik Fosnes Hansen sin debutroman.

Read 7 reviews from the world's largest community for readers. Dette er den spennende beretningen om den unge riddersønnen Wolfgang som... Kjøp Falketårnet fra Bokklubber En spennende beretning om den unge riddersønnen Wolfgang som er alene igjen på Falkenburg mens hans far er i korstog.

En dag han er ute på jakt med falkene sine, treffer han bøddeldatteren Suzanne. Kjøp Falketårnet fra Bokklubber Elsk din skjebne Året er 1229. I nordtårnet på slottet Falkenborg bor en ung gutt.

RELATERTE BØKER