Gitarboka mi! - 1

Gitarboka mi! - 1 - Sølvin Refvik | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sølvin Refvik
DIMENSJON
4,89 MB
FILNAVN
Gitarboka mi! - 1.pdf
ISBN
8096210963645

BESKRIVELSE

Boken er en gitarskole som kan brukes til selvstudium eller sammen med gitarlærer. Du lærer låter, teknikker og øvelser som kan spilles både på akustisk og elektrisk gitar, og stoffet er tilpasset så vel nybegynneren som den som har spilt en stund. Boken inneholder mange kjente sanger, fra enkle barnesanger til mer krevende låter innen stilarter som pop, rock, blues, country, viser, folkemusikk, jazz og klassisk. Musikken presenteres både gjennom tabulatur, noter, besifring og akkordbokser. Med alfabetisk låtregister og liste over ord og utrykk.

Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Gitarboka mi! 1 - Opplæringsbok m/CD, Sølvin Refvik * kr 335,00. Beskrivelse.

Gitarboka mi! 3 - m/CD Sølvin Refvik. kr 335,00.

RELATERTE BØKER