Høytidsmarkering i barnehagen

Høytidsmarkering i barnehagen - Geir Winje | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Winje
DIMENSJON
12,90 MB
FILNAVN
Høytidsmarkering i barnehagen.pdf
ISBN
2936649937595

BESKRIVELSE

Høytidsmarkering i barnehagen viser hvordan ulike religiøse høytider og andre merkedager kan markeres i barnehagen. Boka inneholder forslag til fortellinger, bilder og momenter til samtale som kan brukes. 13 høytider fra de fem religionene som er mest utbredt i Norge, trekkes spesielt fram.Målgruppa er barnehageansatte, førskolelærerstudenter, foresatte, lærere og andre som har behov for kunnskap om høytider og høytidsmarkering med barn.

av Cathrine Fragell Darre | 3. nov 2013 | Etikk Religion og Filosofi | 0 kommentarer.

21 barnehager markerte høytider tilknyttet islam, mens det ble oppgitt én markering knyttet til hinduisme, én til buddhisme og én til Human-Etisk Forbund [HEF]. Høytidsmarkering i barnehagen. Denne artikkelen er kun åpen for medlemmer Barnehageforum.

RELATERTE BØKER