Mellom tro og tvil

Mellom tro og tvil - Ruth H. Olsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ruth H. Olsen
DIMENSJON
12,37 MB
FILNAVN
Mellom tro og tvil.pdf
ISBN
9039136566992

BESKRIVELSE

Mellom tro og tvil bygger på fortellinger av miljøterapeuter ved en allmennpsykiatrisk post på et psykiatrisk sykehus. Gjennom fortellingene får vi innblikk i deres kunnskap, praksis og refleksjoner. Boka gir dermed både et teoretisk og et praktisk grunnlag for å forstå hva praktisk kunnskap er, og hvordan den utvikles og former profesjonspraksisen. Det vi vet og det vi gjør, påvirker hverandre, og arbeidet preges av at vi stoler på at det er rett, samtidig som vi tviler på om det kan være rett. Boka er særlig rettet mot psykisk helsetjeneste, og er interessant for alle profesjoner innenfor sosial- og helsefag, sykepleie og pedagogikk.

Vi tviler på oss selv. På menneskene rundt oss.

Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. I Mellom himmel og jord stiller vi små og store spørsmål om livet. Om verdier, tro og tvil i vår tid.

RELATERTE BØKER