Naturlig nok; hudpleie og såpe du enkelt lager selv

Naturlig nok; hudpleie og såpe du enkelt lager selv - Maja Hattvang | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maja Hattvang
DIMENSJON
7,70 MB
FILNAVN
Naturlig nok; hudpleie og såpe du enkelt lager selv.pdf
ISBN
8791052685716

BESKRIVELSE

Naturen er full av ting som har dokumentert god effekt på huden hvis man bare vet hvordan man skal bruke dem. Denne boka inneholder en rekke oppskrifter, både enkle og litt mer krevende, på alt fra ansiktsmasker og kroppsskrubber til såper og duftlys. I tillegg er dette en guide i flommen av råd til hvordan man best skal behandle hud og hår. Å lage egne hudpleieprodukter kan være positivt både for miljøet, huden og lommeboka, og gøy er det også! Denne boken er laget med sveitsisk innbinding, som vil si at boken kun er festet i bakpermen, og ikke i ryggen. Det gjør at den ligger flatt når den er oppslått, som er praktisk når man følger oppskriftene.

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-15 dager Frakt 39 ... Naturlig nok handler om hudpleie og såpe du enkelt lager selv, og er inndelt i kapitlene ansikt, kropp, hår, såpe & duftlys og mor & barn. Oppsriftene er inndelt etter tre vanskelighetsgrader.

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-15 dager Frakt 39 ... Naturlig nok handler om hudpleie og såpe du enkelt lager selv, og er inndelt i kapitlene ansikt, kropp, hår, såpe & duftlys og mor & barn.

RELATERTE BØKER