Falketårnet

Falketårnet - Erik Fosnes Hansen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Fosnes Hansen
DIMENSJON
9,69 MB
FILNAVN
Falketårnet.pdf
ISBN
5006227721577

BESKRIVELSE

Med nytt etterod av Tor Åge Bringsværd.En spennende beretning om den unge riddersønnen Wolfgang som er alene igjen på Falkenburg mens hans far er i korstog. Wolfgang har evnen til å tale fuglenes språk, og opplever seg som fri og lykkelig bare når han kan være alene med sine fire jaktfalker.Det er også fortellingen om hans kjærlighet til bøddeldatteren Suzanne. Men Wolfgangs maktsyke onkel ønsker Wolfgangs død - samtidig som han begjærer ham. Et fortettet drama - og samtidig en poetisk og billedmettet roman om et egenartet sinn i en fjern tid.Dette er Erik Fosnes Hansen sin debutroman.

Han slo igjennom allerede med debutromanen Falketårnet (1985), en spennende fortelling fra høymiddelalderen. Salme ved reisens slutt (1990), en beretning om de sju musikerne som seilte med Titanic, ble også en stor suksess.

Hans andre roman, Salme ved reisens slutt, utkom i 1990 og ble en enorm suksess. Kjøp Falketårnet fra Bokklubber Elsk din skjebne Året er 1229. I nordtårnet på slottet Falkenborg bor en ung gutt.

RELATERTE BØKER