Knokler i sanden

Knokler i sanden - Conn Iggulden | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Conn Iggulden
DIMENSJON
8,67 MB
FILNAVN
Knokler i sanden.pdf
ISBN
1406932756950

BESKRIVELSE

"Historisk roman på sitt beste; engasjerende, spennende, fargerikt!" Publishers Weekly.Djengis Khan har lykkes i å forene mongolstammene. Han har gått seierrik ut av den lange krigen mot kineserne, mongolenes eldste fiende. Men nye trusler oppstår på et annet hold. De mennene han sendte til rikene i vest, har ikke vendt tilbake. Den mongolske hæren blir sendt for å hevne fornærmelsen.Det er deres lengste felttog noensinne. De må kjempe mot fiender som er sterkere enn noen andre de har møtt. Men Djengis Khan har valgt en vei som leder kun til seier eller til total undergang.De to første bøkene i serien om Djengis Khan: Ulven fra steppene og Buens mestere foreligger også på norsk. Britiske Conn Iggulden (f. 1971) har i tillegg skrevet fire historiske romaner om Julius Cæsar. Bøkene hans har toppet bestselgerlistene i England.Conn Igguldens hjemmesider

Conn Iggulden Ulven fra steppene . 169,-På lager.

Hør baksidetekst Djengis Khan har nå gått seierrik ... Kjøp Knokler i sanden fra Tanum Tredje, frittstående bind i Conn Igguldens historiske romanserie om den mongolske fyrsten Djengis Khan og etterkommerne hans. Djengis Khan har lykkes i å forene mongolstammene.

RELATERTE BØKER