Ta meg tilbake

Ta meg tilbake - B.A. Paris | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
B.A. Paris
DIMENSJON
4,90 MB
FILNAVN
Ta meg tilbake.pdf
ISBN
1307002065165

BESKRIVELSE

Mistenkelig forsvinning Finn og Layla er et lykkelig ungt par med hele fremtiden foran seg. De har vært på bilferie i Frankrike og er på vei hjem til England. Det er midt på natten da Finn må stoppe på enbensinstasjon, så han lar Layla fortsette å sove i passasjersetet. Da han kommer tilbake et par minutter senere, er Layla borte, hun blir aldri funnet. Det er slik Finn forteller dettil politiet. Det er sannheten - men ikke hele sannheten. Tolv år senere har Finn etablert seg på nytt, med Ellen, Laylas søster. Det var ikke planlagt, de fant hverandre i sorgen. Plutselig blir han oppringt. Noen tror de har sett Layla. Er dethenne? I så fall, hvorfor er hun tilbake?

Næss (Oversetter) Les utdrag Mistenkelig forsvinning. Finn og Layla er et lykkelig ungt par med hele fremtiden foran seg.

Det er midt på natten da Finn må stoppe på enbensinstasjon, så han lar Layla fortsette å sove i passasjersetet. Justin: - Ta meg tilbake (VG Nett) Justin Timberlake (21) skal ha tryglet kjæresten Britney Spears (20) om å ta ham tilbake. Hva hun svarte? Kjøp Ta meg tilbake.

RELATERTE BØKER