Teksturnotater

Teksturnotater - Sawako Nakayasu | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sawako Nakayasu
DIMENSJON
3,28 MB
FILNAVN
Teksturnotater.pdf
ISBN
4230628283227

BESKRIVELSE

Teksturnotater (Texture notes) er Sawako Nakayasus fjerde diktsamling, den utkom i USA i 2010. Hun har også oversatt japansk poesi til engelsk, og er redaktør for Factorial.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788249507818 Teksturnotater (Texture notes) er Sawako Nakayasus fjerde diktsamling, den utkom i USA i 2010. Hun har også oversatt japansk poesi til engelsk, og er redaktør for Factorial. Teksturnotater Nakayasu, Sawako (oversatt av Knut Johansen) .

Kanskje finner du en ny bok til ferien? Romeo og JulieWilliam Shakespeare […] Søkeresultater for Forlaget Oktobers gjendiktningsserie - Haugenbok.no Ønsker du å laste ned en Frist med dessert-bok? Bra valg! På vår hjemmeside fondueoost.nl finner du boken Frist med dessert og andre bøker av forfatteren Aase Dotterud. De norske Bokklubbene - De beste forfatterne - rett hjem. Maks rabatt på nye bøker og fri frakt på ordre over 299,- .

RELATERTE BØKER