Villa Magdalena

Villa Magdalena - Santa Montefiore | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Santa Montefiore
DIMENSJON
8,47 MB
FILNAVN
Villa Magdalena.pdf
ISBN
3512744109765

BESKRIVELSE

Fra forfatteren av bestselgerne "Hagen i Hartington" og "Birøkterens datter": Fra italiensk landsbyidyll til den engelske kysten ... Ti år gamle Floriana drømmer om et liv i storslåtte Villa Magdalena, en herskapelig eiendom i den lille toskanske landsbyen hun bor i. En varm sommerdag blir hun bedt inn av husets sønn og arving. Fra og med det øyeblikket vet Floriana at det er her hun hører hjemme. I Devon i England sliter et vakkert herregårdshotell med dårlige tider. Eieren Marina vet at om alt slår feil, kan hun søke hjelp i Toscana. Men det betyr at hun må å grave i en fortid hun hittil har holdt skjult ... og er hun villig til det? Villa Magdalena er en rørende historie om sterk kjærlighet og et gripende oppgjør med fortiden.

En varm sommerdag blir hun bedt inn av husets sønn og arving. Fra og med det øyeblikket vet Floriana at det er her hun hører hjemme.

Das Angebot beinhaltet das Beste von der traditionellen Küche aus Hrvatsko Zagorje, das durch die Elemente von der modernen italienischen und französischen Küche abgerundet wird. Ikke mindre enn 75.000 bøker har hun solgt her til lands. Denne nye boken, «Villa Magdalena», har også gått rett inn på bestselgerlisten, hvor Montefiore i skrivende stund har 3 utgivelser. Villa Magdalena er en rørende historie om sterk kjærlighet og et gripende oppgjør med fortiden.

RELATERTE BØKER