Doktor Jekyll og herr Hyde

Doktor Jekyll og herr Hyde - Robert Louis Stevenson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert Louis Stevenson
DIMENSJON
8,30 MB
FILNAVN
Doktor Jekyll og herr Hyde.pdf
ISBN
2160024407067

BESKRIVELSE

Boka er skrevet i 1886, som ved et underlig sammentreff bare to år før en virkelig "Mr. Hyde", nemlig den aldri avslørte Jack the Ripper dukket opp på Londons østkant. Utgangspunktet for tragedien i boken er den anerkjente vitenskapsmannen dr. Jekylls sterke ønske om å få leve et skjult og tøylesløst liv. Men underlige ting skjer.

Den handler om kampen mellom det gode og det onde som Dr Jekyll konfronteres med, og hvordan hans gode sinn til slutt overmannes av den onde i egen person. Doktor Jekyll og herr Hyde er en krimklassiker som fikk hele London til å grøsse da den første gang ble utgitt 1886. Doktor Jekyll eksperimenterer med menneskenaturen og ved hjelp av et medikament kan han på et øyeblikk omskape seg selv til den onde herr Hyde. Kjøp 'Doktor Jekyll og herr Hyde' av Robert Louis Stevenson fra Norges raskeste nettbokhandel.

[1 Doktor jekyll og herr hyde. Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde is a gothic novella by Scottish author Robert Louis Stevenson, first published in 1886.

RELATERTE BØKER