Er du med på leken

Er du med på leken - M.J. Arlidge | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
M.J. Arlidge
DIMENSJON
8,96 MB
FILNAVN
Er du med på leken.pdf
ISBN
4311387920821

BESKRIVELSE

Midt på natten lyser flammene fra tre branner opp himmelen. Det utelukkes fort at det skulle være snakk om en tragisk tilfeldighet. For etterforsker Helen Grace er flammene et varsel om en menneskelig ondskap hun aldri hittil har møtt. Pyromani er fryktinngytende nok, men dette handler om noe mer - om nøye planlagte mordbranner. Men hva er sammenhengen? Hva er det som driver gjerningspersonen? Og hvem blir neste offer? Dette er den fjerde boken i Helen Grace-serien.

Her er killingen som dro på rømmen. Professor fra Arendal med korona-gjennombrudd.

En vanlig forståelse av ordtaket om steken, er at vi selv må ta konsekvensene av våre handlinger. Kjøp Er du med på leken fra Tanum Midt på natten lyser flammene fra tre branner opp himmelen. Det utelukkes fort at det skulle være snakk om en tragisk tilfeldighet.

RELATERTE BØKER