Profitøren

Profitøren - Tom Kristensen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Kristensen
DIMENSJON
9,81 MB
FILNAVN
Profitøren.pdf
ISBN
7239533298018

BESKRIVELSE

En formiddag sent i oktober blir stipendiat Stine Lindh vitne til en dramatisk gisselaksjon i det tradisjonsrike Langholm Rederi i Tønsberg. En desperat krigsseiler tar alle de ansatte som gisler og truer skipsrederen med dynamitt for å få ham til å avsløre hva som skjedde under 2. verdenskrig. Like etter kommer en av Stine Lindhs studenter over noen kodede dokumenter etter en telegrafi st som døde i et torpedoangrep i 1941.Langholm Rederis hemmelighet fra 2. verdenskrig står i fare for å bli avslørt. Nå må det aksjoneres: spor ødelegges og vitner bringes til taushet. Stine Lindhs doktoravhandling om norske krigsprofitører trekker henne inn i et kappløp der alle midler tas i bruk, og de dramatiske hendelsene vil komme til å snu opp ned på alt hun tidligere har trodd på.

Hun kommer på sporet av Langholms rederi. Otto Langholm, far til den nåværende lederen for rederiet, Langholm jr, var høyt ... Profitøren.

mai 1955 på Tjøme) er en norsk forfatter og finansrådgiver.Han er utdannet siviløkonom og ingeniør, og har arbeidet innen bank, industri og finans. Da Kristensen debuterte som forfatter med kriminalromanen En kule i 2001 var han administrerende direktør i finansieringsselskapet Export Finance Services..

RELATERTE BØKER