Tvekampen

Tvekampen - Arnaldur Indridason | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arnaldur Indridason
DIMENSJON
10,61 MB
FILNAVN
Tvekampen.pdf
ISBN
8199699859454

BESKRIVELSE

Sommeren 1972 er det en urolig stemning i Reykjavík. Verdensmesterskapet i sjakk skal gå av stabelen, og byen er full av fremmede. Den kalde krigen er på høyden, og representanter for øst og vest følger sine menn, Spasskij og Fischer, til sjakkbordet. Med denne spente situasjonen som bakteppe, utsettes en harmløs unggutt for et brutalt overfall i en av byens kinosaler. Politiet er travelt opptatt med verdensmesterskapet, men Marion Briem, som leder etterforskningen, er fast bestemt på å komme til kjernen i et livsfarlig spill som finner sted i Reykjavik. I denne romanen bruker Arnaldur Indriðason historiske hendelser som ramme for en fengslende historie om tragiske menneskeskjebner. Han er den mest populære nålevende islandske forfatter i inn- og utland. Bøkenehans er blitt oversatt til over tjue språk, de har solgt millioner av eksemplarer og fått gode anmeldelser verden over.

"Og gjennom sin nøkterne, men både spennende og dyptgående form og stil, viser igjen Indridason oss et menneskelig drama. Kjøp 'Tvekampen' av Arnaldur Indridason fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok, Heftet | 9788202404673 Har tvekampen medført kroppsskade eller døden, inntrer dessuten straffbarhet etter de foran anførte bestemmelser i den alminnelige straffelov.

januar 2020 kl. 00:00 ... Mange ble overrasket da Erik Alfred Tesaker (40) valgte Vidar Villa som andrekjempe.

RELATERTE BØKER