Utpå livets vei ; Kjærlighet på rundpinne

Utpå livets vei ; Kjærlighet på rundpinne - Alf Prøysen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alf Prøysen
DIMENSJON
10,92 MB
FILNAVN
Utpå livets vei ; Kjærlighet på rundpinne.pdf
ISBN
7854989881199

BESKRIVELSE

En samling korte Prøysen-tekster preget av hans menneskekunnskap og skarpe humor. En hovedstamme i Alf Prøysens forfatterskap er de stykkene han skrev for Arbeiderbladet, hver lørdag fra 1951 til 1970. Disse lørdagsstubbene utgjør en stor samling tekster - nesten 900 til sammen. Tekstene er hovedsakelig korte noveller, som alle er preget av Prøysens menneskekunnskap og skarpe humor. I 1998 utga Tiden to bind lørdagsstubber, Spaserveier i granskog og Tia og timen, som aldri tidligere hadde vært utgitt i bokform. Boken Ut på livets vei/Kjærlighet på rundpinne, samler de to eneste bokutgivelsene av lørdagsstubber som Alf Prøysen selv sto for. Da Prøysen i 1952 utga Utpå livets vei, og i 1958 Kjærlighet på rundpinne, besto materialet nesten utelukkende av lørdagsstubber han selv komponerte til en helhet. Disse to bøkene gjenutgis nå med forord av Elin Prøysen og med opplysninger om når de enkelte stubbene første gang sto på trykk.

Da Prøysen i 1952 utga Utpå livets vei, og i 1958 Kjærlighet på rundpinne, besto materialet nesten utelukkende av lørdagsstubber han selv komponerte til en helhet. Utpå livets vei : stubber og fortellinger ; Kjærlighet på rundpinne Navn: Prøysen, Alf Alf Prøysen: Utpå livets vei. 1952 jeg samsender Bilde.

Beräknad leveranstid: 3-6 arbetsdagar Du Petter vil du ride på livets landevei, med Anna på din side svar "ja" eller "nei". Ja, jeg vil gjerne ride på livets landevei, med Anna på min side for hun elsker/liker jeg.

RELATERTE BØKER