Vernon Subutex; 3

Vernon Subutex; 3 - Virginie Despentes | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Virginie Despentes
DIMENSJON
6,65 MB
FILNAVN
Vernon Subutex; 3.pdf
ISBN
5185657081613

BESKRIVELSE

Trilogien om platesjappeinnehaveren Vernon Subutex har oppnådd kultstatus på rekordtid. Med treffende samfunnssatire, energisk språk og pønkete karakterer har Virginie Despentes rystet den franske samtidslitteraturen og tatt verden med storm. Vernon Subutex og gjengen rundt ham holder stevner der de danser i naturlig rus framkalt av Vernons fantastiske DJ-evner og tonene fra avdøde Alex Bleach. Slik reiser de fra sted til sted og tiltrekker seg stadig flere tilhengere; de er blitt et fenomen i sin samtid. Men nå får Vernon en nyhet som skal ødelegge harmonien i vennegjengen. Samtidig strever Laurent Dopalet med å få tildekket den skjendige tatoveringen han ble påført av Aïcha og Céleste, og vil hevne seg på de to jentene. Og da terroren rammer Paris, begynner de alle å spørre seg om fellesskap i det hele tatt er mulig lenger. Dette er den tredje og siste boka om Vernon Subutex.

Il est paru le 24 mai 2017 aux éditions Grasset, deux ans après la publication du deuxième tome Écriture du roman. Cette ... Vernon Subutex - 3 (BOK) Virginie Despentes 119 00 179 00.

Kommentarer. Siste boka om Vernon og vennene hans.

RELATERTE BØKER