Billedboken

Billedboken - Arne Marius Samuelsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Marius Samuelsen
DIMENSJON
8,8 MB
FILNAVN
Billedboken.pdf
ISBN
1051214149681

BESKRIVELSE

Med tanke på førskolelærere, lærere og bibliotekarer tar denne boken for seg billedboken; vurdering, karakteristikk og formidling av billedbøker, og hvordan en kan utvikle en "stamme" av gode billedbøker. Har arbeidsoppgaver og litteraturliste. Illustrert.

Hun debuterte i 1983 med diktsamlingen Lattermilde laken. Senere har hun skrevet en rekke diktsamlinger (blant annet Den einaste kjolen, 2005) og bøker for barn og unge.

En dag får de besøk av naboen som snakker om å gå på revejakt.Hva Pettersen og Findus synes om det, og hva de gjør for å redde både hønsene og reven, forteller denne fantasifulle og morsomme billedboken om. Di 3 : billedboken om en loklegende Næss, Ståle | Aspenberg, Nils Carl | Nilsson, Roar G. 1999 Begrenset tilgang 4 lisenser for vitenskapelig ansatte ved norske universitet og høyskoler. I denne ressursen skal elevene lage sin egen bok inspirert av billedboken «Snowmen at Night».

RELATERTE BØKER