Den gåtefulle Oberon Qvist

Den gåtefulle Oberon Qvist - Knut Nærum | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Nærum
DIMENSJON
6,61 MB
FILNAVN
Den gåtefulle Oberon Qvist.pdf
ISBN
6214264720317

BESKRIVELSE

Kvinnen som ingen kunne ha kvalt. Soldaten som kom hjem ett år etter sin død.Boken som drepte. Dette er tre av mysteriene som privatdetektiven Oberon Qvist løser, og som krimforfatteren Kjell Nilsen har nedtegnet. I det åttende og siste mysteriet er Qvist selv blitt en gåte, mens Nilsen frykter for sitt liv og er gått i dekning på et nedlagt fyr. Alt kan forklares. Alle historiene henger sammen. Som Nilsen skriver: «Tegnene var der. Jeg skulle ha fulgt bedre med.»Den gåtefulle Oberon Qvist er Knut Nærums oppfølger til Døde menn går på ski, De dødes båt og Voodoo på vestkanten.

Dette er tre av mysteriene som privatdetektiven Oberon Qvist løser, og som krimforfatteren Kjell Nilsen har nedtegnet. Oberon Qvist, kjent fra Knut Nærums kritikerroste kriminalromaner De dødes båt og Voodoo på vestkanten, løser syv gåter. I den åttende later det til at han er morderen.

Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: 1-3 arbeidsdager Selges av Adlibris 4,2 / 5 med 2822 vurderinger. ... Se beste pris på Den gåtefulle Oberon Qvist.

RELATERTE BØKER