Esel

Esel - Jutta Person | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jutta Person
DIMENSJON
8,98 MB
FILNAVN
Esel.pdf
ISBN
6856936100069

BESKRIVELSE

Sta, dum og kåt - noen av de egenskapene vi forbinder med eselet, er ikke særlig flatterende. Til gjengjeld er det ikke mange dyr som har spilt en viktigere rolle i historien. En av de tingene vi fortsatt husker fra bibelhistorien, er at Jesus red inn i Jerusalem på et esel. Esel eller asen (Equus asinus) er en art i hestefamilien og kommer i mange varianter. I denne boka forteller kulturskribenten Jutta Person den like utrolige som rikt illustrerte historien om det fascinerende lastedyret. Forfatteren presenterer eselets natur- og kulturhistorie, fra oldtiden til i dag, og leverer et opplysende og fordomsfritt portrett av et dyr vi trodde vi kjente. Hun møter fremtredende eseloppdrettere og skildrer både tamme og ville eselarter. Ikke minst viser hun hvor intelligent dette tilsynelatende dumme dyret med de vakre øynene er - og hvor mye vi kan lære av det. Tenk det!

Han har blitt god venn med ponnien Pegasus som kom flyttende noen måneder før. Eslene våre er veldig menneskekjære og tillitsfulle og de liker ekstra godt å få litt gress fra gjestene eller å bli […] eSeL is an art platform in Vienna, Austria.

Chr. hat man im Niltal Ägyptens den nubischen Wildesel zum Haustier ... From Middle High German esel, from Old High German esil, from late Proto-West Germanic *asil, which is borrowed from Late Latin asellus.

RELATERTE BØKER