Tvekampen

Tvekampen - Arnaldur Indridason | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arnaldur Indridason
DIMENSJON
3,53 MB
FILNAVN
Tvekampen.pdf
ISBN
6314382119022

BESKRIVELSE

Sommeren 1972 er det en urolig stemning i Reykjavík. Verdensmesterskapet i sjakk skal gå av stabelen, og byen er full av fremmede. Den kalde krigen er på høyden, og representanter for øst og vest følger sine menn, Spasskij og Fischer, til sjakkbordet. Med denne spente situasjonen som bakteppe, utsettes en harmløs unggutt for et brutalt overfall i en av byens kinosaler. Politiet er travelt opptatt med verdensmesterskapet, men Marion Briem, som leder etterforskningen, er fast bestemt på å komme til kjernen i et livsfarlig spill som finner sted i Reykjavik. I denne romanen bruker Arnaldur Indriðason historiske hendelser som ramme for en fengslende historie om tragiske menneskeskjebner. Han er den mest populære nålevende islandske forfatter i inn- og utland. Bøkenehans er blitt oversatt til over tjue språk, de har solgt millioner av eksemplarer og fått gode anmeldelser verden over.

Politiet er ... Så har jeg lest ferdig den nyeste boka til Arnaldur Indridason. Hans krimbøker er jeg blitt veldig glad i, og politimannen Erlendur Sveinsson er blitt en av mine desiderte favorittantihelter.

Han forklarer: - Unnskyldningen hans er syltynn. De som kjenner meg vet at jeg ikke blir lei meg når jeg får en utfordring. Kjøp Tvekampen fra Bokklubber Sommeren 1972 er det en urolig stemning i Reykjavík.

RELATERTE BØKER