Stort og stygt

Stort og stygt - Olaug Nilssen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olaug Nilssen
DIMENSJON
8,21 MB
FILNAVN
Stort og stygt.pdf
ISBN
2282790791500

BESKRIVELSE

Olaug Nilssens bestillingsverk til Det Norske Teatrets hundreårsjubileum haustar strålande kritikkar i pressa. I stykket møter vi to nabopar. Det eine paret har eit barn og lever eit hektisk kvardagsliv ? eit ?småbarnshelvete?. Det andre paret ventar barn og ser på foreldrelivet frå eit teoretisk og romantisk standpunkt. Dei har heilt klare meiningar om korleis naboane med barn eigentleg burde takle sonen som skrik heile natta.Det ligg ei attkjenneleg uro og ein angst under teksten, for alt som kan gå gale, for at ein ikkje strekker til, og for at ein ikkje gjer dei rette vala i avgjerande situasjonar.

Jeg har noen sidebord i glass nå. Og vurderer et stort glassbord i hovedstuen når vi skal pusse opp.

Og da ruller debatten videre rundt hva skattepengene våre heller skulle vært brukt til. For stygt, for stort, for høyt. Klagestrømmen fra sinte naboer i byggesaker fortsetter å øke kraftig.

RELATERTE BØKER