Tilgivelse & nåde

Tilgivelse & nåde - John Arnott, Carol Arnott | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Arnott, Carol Arnott
DIMENSJON
7,6 MB
FILNAVN
Tilgivelse & nåde.pdf
ISBN
7531523579956

BESKRIVELSE

LÆR Å GI TILGIVELSE I GAVE TIL DEG SELV OG ANDRE Tilgivelse og nåde er tett sammenvevd. I en verden som krever rettferdighet og er fremmed for nåde, kan vi ikke forstå Guds barmhjertighet før vi mottar hans kjærlighet. Først når vi skjønner rekkevidden av hans nåde, blir tilgivelsen en uunnværlig del av kristenlivet. La John og Carol Arnott lære deg å gi tilgivelsens gave til både deg selv og andre. Du kan leve i nåde og unngå å falle i fellen der du krever rettferdighet fra dem som har såret deg. Bli inspirert av fantastiske vitnesbyrd om hva som skjer når du overlater rett- ferdigheten i Guds hender. Da vil du og mennesker rundt deg oppleve frihet og legedom! «John og Carol gir eksempler og grunner til å tilgi som vil gi deg så sterk lyst til å tilgi at du ikke ville trodd det var mulig. Carol er forbløffende åpen når hun forteller personlige historier om tilgivelse. Denne boka vil forandre livet ditt - for alltid.» -R.T. Kendall (fra forordet) John og Carol Arnott er grunnleggerne av «Catch the Fire» og har hovedansvaret for det verdensomspennende Partners in Harvest-nettverket av menigheter. Som internasjonale talere har John og Carol blitt kjent for sitt fokus på Guds farskjærlighet. De har sett millioner av liv bli berørt og forandret av Guds berøring og hans uendelige kjærlighet for mennesker. .

Mennesket er født feilbarlig, med en hang til synd. Vi må kjempe mot oss selv for å gjøre det som er rett her i livet, og på denne kronglete veien trenger både vi og andre nåde og tilgivelse. Dette er historien om en mann som drepte 99 personer å ønsket av hele sitt hjerte å bli tilgitt.

Guds tilgivelse og nåde er som fjellet. som ruver mektig - majetstetisk.

RELATERTE BØKER