Hvis dette er et menneske

Hvis dette er et menneske - Primo Levi | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Primo Levi
DIMENSJON
9,52 MB
FILNAVN
Hvis dette er et menneske.pdf
ISBN
1224498805950

BESKRIVELSE

Forfatteren, italiensk jøde, satt nesten ett år i konsentrasjonsleiren i Auschwitz. I denne boka forteller han hvordan han overlevde.

Bokens tittel, Hvis dette er et menneske, inviterer oss inn i en dyptgående refleksjon over hva et menneske er ... Hva er et menneske? På universitetet er svarene mange og ulike. Apollon har invitert representanter fra fire forskjellige fagkulturer - filosofi, biologi, religionshistorie og sosialantropologi for høre deres syn - og for å la dem bryne sine begrepsapparater på hverandre. Primo Levi udgav i 1947 erindringsværket "Se questo è un uomo" ("Hvis dette er et menneske", 1989) om sin tid i Auschwitz.Der er tale om en kronologisk fremstilling, der skildrer oplevelserne fra godstransporten og ankomsten til lejren, indordningen under de nye absurde regler, kampen mod sult, kulde, sygdom og fornedrelse til det tidspunkt, hvor nazisterne sender de fleste fanger ud ... Ønsker du å laste ned en Hvis dette er et menneske-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Hvis dette er et menneske og andre bøker av forfatteren Primo Levi. Hvis dette er et menneske - Primo Levi AndreVerdenskrigBok.

Kjøp boken Hvis dette er et menneske av Primo Levi (ISBN 9788275190268) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER