Sansen for det hellige

Sansen for det hellige - Gunn Heidi Dybdahl, Cecilie Bakkene Pedersen, Ragnhild Halle | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunn Heidi Dybdahl, Cecilie Bakkene Pedersen, Ragnhild Halle
DIMENSJON
5,73 MB
FILNAVN
Sansen for det hellige.pdf
ISBN
5395415018384

BESKRIVELSE

Hvordan forvalter vi de store skattene som hvert kirkerom er, med sine særpreg i utforming og utsmykning? Hvordan kan vi oppdage og erfare kirkerommet på en ny måte, med alle sanser? I tillegg til å være en metodebok for kirkelige ansatte og frivillige, kan den også brukes til personlig inspirasjon. På denne måten er det en ganske banebrytende bok som kan inspirere både gjennom bilder, øvelser, design og artikler.

Wednesday, April 4, 2018 at 1:00 PM - 2:00 PM UTC+02. More than a year ago.

Show Map. Den hellige ånd er Guds kraft i virksomhet. (Mika 3:8; Lukas 1:35) Gud sender ut sin ånd ved at han retter sin energi mot et hvilket som helst sted for å gjennomføre sin vilje.- Salme 104:30; 139:7.

RELATERTE BØKER