Viltet i landskapet

Viltet i landskapet - Tor Punsvik, Torstein Storaas | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Punsvik, Torstein Storaas
DIMENSJON
7,69 MB
FILNAVN
Viltet i landskapet.pdf
ISBN
5619385365797

BESKRIVELSE

Forfatterene presenterer de nyeste prinsippene for landskapsøkologisk forståelse og søker å knytte en generell innføring opp mot konkrete norske eksempler. Boken tar også opp hvordan Norge har utviklet seg som viltland, og hvordan satellitter kan nyttes til å analysere og forstå landskapsøkologiske prosesser Nedbygging og oppdeling av leveområder anses i dag for å være den største trusselen mot dyreliv og biologisk mangfold. Svært ofte skjer dette uten at konsekvensene er skikkelig vurdert. Landskapsøkologien har tilført viktig ny kunnskap. Det er en ung vitenskap som søker helhet - å se fenomener og prosesser i store nok rom over tilstrekkelig tid og med menneskets tilstedeværelse som en naturlig del. Tor Punsvik er utdannet naturforvaltningskandidat fra Norges landbrukshøgskole. Han arbeider som viltforvalter hos fylkesmannen i Vest-Agder. Torstein Storaas er cand.scient. og dr.scient. i terrestrisk økologi fra Universitet i Bergen. Han er i dag førsteamanuensis ved Høgskolen i Hedmark, med viltforvaltning som hovedfag. Forfatterne har skrevet en rekke artikler og har sammen skrevet bøkene Viltforvaltning og Den gode jakta.

For å redusere risikoen for påkjørsler og redusere barriereeffekten er det iverksatt avbøtende tiltak. Det finnes i dag ingen god oversikt over hva som er ...

Oddgeir Andersen, Jo Inge Breisjøberget, Bjørn Petter Kaltenborn, Hans Christian Pedersen, Torstein Storaas og Hilde Karine Wam. Legg i ønskeliste.

RELATERTE BØKER