De som så ham

De som så ham - Jostein Ørum | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jostein Ørum
DIMENSJON
9,35 MB
FILNAVN
De som så ham.pdf
ISBN
9270149924452

BESKRIVELSE

40 påskebetraktninger Dette er en bok om de som så Jesus fra Nasaret den siste uken han levde. Forfatteren følger Lukasevangeliets framstilling av påskefortellingen. Her finner han førti mennesker som så Jesus, fra han kom ridende inn i Jerusalem, til han blir lagt i graven. Og videre, da morgenen gryr og flere får se ham igjen.

40 Andreas, Simon Peters bror, var en av de to som hørte det Johannes sa, og som fulgte etter Jesus. 41 Han finner først sin egen bror Simon og sier til ham: Vi har funnet Messias, det betyr Kristus.

Den etterlatte moren til Oscar (15) forteller gråtende om hvordan ... Jeg svarte ham med noe som ikke var så hyggelig, så smalt det. Det sa pang og jeg ble liggende i ti sekunder, og skjønte egentlig ikke hva som skjedde, sier Gregersen til TV 2. Les De som så ham boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside.

RELATERTE BØKER