Fortida er ikke hva den en gang var

Fortida er ikke hva den en gang var - Knut Kjeldstadli | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Kjeldstadli
DIMENSJON
5,72 MB
FILNAVN
Fortida er ikke hva den en gang var.pdf
ISBN
5420072332908

BESKRIVELSE

Denne boka er en moderne, lett tilgjengelig, praktisk og vidtfavnende innføring i historiefaget. Den dekker forskningsmetode, faghistorie og didaktikk. Boka forklarer hva historie er, hvordan faget har vokst fram, hvilke spørsmål historikerne arbeider med i dag og hva som særkjenner deres faglige tilnærming. Vi lærer hvordan historisk forskning foregår, hva metode er og hvilke teknikker som står til rådighet. Dessuten spørres det: Hvorfor historie, hvordan brukes faget i samfunnet? Har sak- og personregister.

Denne boka er en moderne, lett tilgjengelig, praktisk og vidtfavnende innføring i historiefaget. Den dekker forskningsmetode, faghistorie og didaktikk. Fortida er ikke hva den en gang var : en innføring i historiefaget Kjeldstadli, Knut 1999.

Boka forklarer hva historie er, hvordan faget har vokst fram, hvilke spørsmål historikerne arbeider med i dag og hva som særkjenner deres faglige tilnærming. Vi lærer hvordan historisk forskning foregår, hva metode er og hvilke teknikker ... Kjøp Fortida er ikke hva den en gang var fra Bokklubber Denne boka er en moderne, lett tilgjengelig, praktisk og vidtfavnende innføring i historiefaget.

RELATERTE BØKER