Små glade bein

Små glade bein - Nanett Borre | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nanett Borre
DIMENSJON
5,81 MB
FILNAVN
Små glade bein.pdf
ISBN
2283510948141

BESKRIVELSE

Boken er skrevet med de aller minste barna i hovedrollen, de mellom seks måneder og tre år, og med barnehagepersonalet og foreldrene til barnehagebarna som målgruppe. Boken gjennomgår den grunnleggende teorien om barnets motoriske utvikling og inneholder en samling «oppskrifter» med 45 aktiviteter og leker du kan bruke sammen med barna. Alle lekene er illustrert og vil forhåpentlig inspirere til mange gode samtaler med barna - og naturligvis mye lek!Trangen, lysten og viljen til å bruke kroppen sin, som barna begynner å oppdage og utforske straks de er kommet til verden, er både fascinerende og oppsiktsvekkende. Og i kjølvannet av trangen til å bevege seg dukker bevegelsesgleden opp. For når barnet for alvor begynner å se hvilke muligheter som åpner seg når det behersker kroppen sin, er det på god vei til å bli konge i sitt eget lille rike - i sin egen vesle kropp. Som ledd i denne utviklingen har barnet behov for å bli oppmuntret, smilt til og heiet på - for å oppleve at du deltar i begeistringen over nye framskritt. I denne boka finner du mange tips om hvordan du best kan støtte barnet i dets viktige utvikling - og kunnskap om hvordan kroppen skaper kontakt med verden.Små, glade bein inneholder blant annet- grunnleggende teori om barnets motoriske utvikling- grunnleggende teori om barnets sanseevne- fortellinger, rim og sanger- leker med tau og hoppetau- leker med stor ball- rolige leker- «hopp i det»-lekerog mye, mye annet

Velfærdsledelse . Sæt fokus på kerneydelsen . SMÅ GLADE BEN er skrevet med de helt små 6 måne-der til 3-årige børn i hovedrollen, med dagplejere, dagplejepædagoger og forældre som målgruppe.

Vi har nu revideret bogen til en vuggestue version, som blandt andet indeholder nye afsnit, der er skrevet til vuggestuen. Ved å trimme kan du tvinge blodårene dine til å danne nye grener som kan bedre blodomløpet i beina. Du skal også mosjonere når du sitter stille.

RELATERTE BØKER