Elle melle. ABC. Bokstavplansjer

Elle melle. ABC. Bokstavplansjer - Anne-Lise Gjerdrum | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Lise Gjerdrum
DIMENSJON
3,90 MB
FILNAVN
Elle melle. ABC. Bokstavplansjer.pdf
ISBN
8055439794928

BESKRIVELSE

Elle Melle 1- 4 Elle Melle er et norskverk for 1 4 trinn. Læreverket kjennetegnes ved flotte illustrasjoner, grundig gjennomgang av lydene i alfabetet, nivådelte tekster, og ikke minst innholdsrike og gode lærerveiledninger. Verket følger et gjennomført pedagogisk system som baserer seg på Anne-Lise Gjerdrums lange erfaring som lærebokforfatter. Anne Lise Aasgaard Solli er medforfatter fra og med 3. trinn. Elle Melle Bokstavplansjer Det er et godt pedagogisk virkemiddel å ha illustrasjoner som kan knyttes til bokstaver og lyder. Elle Melle bokstavplansjer er laget i A4-format (stående) og viser liten og stor bokstav, med lese- og skrivefont på hver sin side av plansjen. Hver plansje viser også en illustrasjon knyttet til lyden. Bokstavfargene rød og blå signaliserer vokal og konsonant.

Bokstavplansjer fra Bokklubber Elle Melle 1- 4 Elle Melle er et norskverk for 1 4 trinn. Læreverket kjennetegnes ved flotte illustrasjoner, grundig gjennomgang av lydene i alfabetet, nivådelte tekster, og ikke minst innholdsrike og gode lærerveiledninger. elle melle snipp snapp lese- og skrivestart 1a Gjennom fellesopplevelser av tekster, illustrasjoner, sang og musikk får barna ferdigheter i å lese, skrive, lytte og snakke. Les Elle melle.

ABC. Bokstavplansjer Anne-Lise Gjerdrum pdf.

RELATERTE BØKER