Fredsnasjonen Norge

Fredsnasjonen Norge - Kristoffer Egeberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristoffer Egeberg
DIMENSJON
3,39 MB
FILNAVN
Fredsnasjonen Norge.pdf
ISBN
8975093748344

BESKRIVELSE

Er Norge en fredsnasjon? En aktør som prioriterer fredsbevarende operasjoner, dialog og humanitære bidrag? Det er lenge siden de norske FN-soldatene i Libanon var våre viktigste styrker internasjonalt. Bosnia og Kosovo viste at vi kunne spille en annen rolle utenfor våre egne grenser, og frem mot i dag har det som kan betegnes som regulær krigføring vært regelen snarere enn unntaket - både i Afghanistan, Irak og Libya. Kristoffer Egeberg går inn i de siste års store forsvars- og sikkerhetspolitiske spørsmål, og viser oss spillet i kulissene.Blant underlige fredsinitiativ, skarpe operasjoner, personkonflikter, uklare politiske visjoner og interne maktkamper, er det også mye som tyder på at Norge har vært sin egen største fiende i arbeidet med å omstille forsvaret og utforme den sikkerhetspolitikken som skulle profilere Norge som fredsnasjonen i en verden preget av krig.

i Dagbladet) en bred, detaljert og særs grundig fremstilling av norsk forsvars- og sikkerhetspolitikk de siste tiårene. Fredsnasjonen Norge. Kristoffer Egeberg.

pris: Kr 399,00 ISBN: 9788248918585 Utgitt: 2017 Heftet/Innbundet: Innbundet Fredsnasjonen Norge hadde i hemmelighet meglet frem Oslo-avtalen mellom Israel og PLO i 1993, til stor internasjonal anerkjennelse. Suksessen ble fulgt opp av «tidenes vinterleker» under OL på ... Kjøp 'Fredsnasjonen Norge' av Kristoffer Egeberg fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER