Tapas på norsk

Tapas på norsk - Helena Neraal | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helena Neraal
DIMENSJON
6,19 MB
FILNAVN
Tapas på norsk.pdf
ISBN
7528863379844

BESKRIVELSE

Lær deg hvordan du enkelt kan trylle fram unike, enkle og lekre tapasretter! I denne boken får du over 60 oppskrifter på alt fra gratinerte østers, røkte blåskjell og hurtigstekt tunfisk til osso buco, lammecarré og elgcarpaccio. Innbydende og smaksrike retter som gir deg inspirasjon og matglede! Helena Neraal er født i Gøteborg i 1966 og driver det tradisjonsrike vertshuset Vita Älgen i Åmotfors i Värmland. Hun er svensk mester i håndball og utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, med erfaring fra finans- og IT-bransjen i Oslo.

Den nye boka til Helena Neraal. Fra San Sebastian til Lofoten. Norsk tapas Vi nordmenn har trykket tapasen til vårt hjerte, og tapas blir ofte servert både i små og store selskaper.

Rettene er laget av urnorske råvarer som elg, hjort og laks, ledsaget av sauser, … By på helnorsk tapas. Enten du satser på et bugnende koldtbord eller bare noen munnfuller til festen, kan du ha glede av disse fristende oppskriftene.

RELATERTE BØKER