Dieselmotor

Dieselmotor - Andrew Simpson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andrew Simpson
DIMENSJON
11,3 MB
FILNAVN
Dieselmotor.pdf
ISBN
9470722452904

BESKRIVELSE

Formålet med denne boken er å gi leseren en rimelig forståelse av hvordan dieselmotoren og dens tilhørende komponenter virker, og samtidig være en enkel håndbok i vedlikehold og problemløsing. Med register.

Utblåsningstakt. Stemplet går fra nedre dødpunkt mot øvre dødpunkt og presser ut eksosen gjennom den åpne eksosventilen. En dieselmotor har en reduserende katalysator fordi den går med luftoverskudd.

I en dieselmotor, som er en varmekraftmaskine, indsprøjtes dieselolie i en komprimeret luftmængde og selvantænder på grund af temperaturen. Strømaggregater 220kVA med John Deere dieselmotor. Strømaggregater 250kVA med John Deere dieselmotor.

RELATERTE BØKER