Lyngsalpene; tur- & toppturskart i tyvek

Lyngsalpene; tur- & toppturskart i tyvek Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,90 MB
FILNAVN
Lyngsalpene; tur- & toppturskart i tyvek.pdf
ISBN
3531368759014

BESKRIVELSE

Lyngsalpene er et av Norges flotteste fjellområder og kjent over hele verden for toppturer på ski. Her finner du Nord-Norges egne alper, med isbreer, spisse tinder og snørenner som går helt ned til havet. Kartet Lyngsalpene 1:50.000 kommer med inntegnede ruter fra den bestselgende guideboka Toppturer i Troms/Ski Toruing in Troms av Espen Nordahl. Her finner du krevende klassikere som Jiehkkevarri-traversen og Store Lakselvtind (1616 moh), men også enklere turer som Russelvfjellet (794 moh) og Rundfjellet (768 moh). Kartet er beregnet for bruk året rundt og har også ruter for fotturer og sykling.

Bokkilden - stort utvalg og billige bøker på nett Kjøp «Lyngsalpene - tur- & toppturskart i tyvek» til en god pris på ark.no. Bestill hjemlevering eller klikk&hent i din ARK-butikk. VERDENS FINESTE FJELLTURER tar deg med på fjelltur til over 40 turmål i hele verden.

Bokkilden - stort utvalg og billige bøker på nett Turen går til Venezia & Nord-Italia er en flott bok. Denne boken er skrevet av forfatteren Preben Hansen Preben Hansen 08/27/2010.

RELATERTE BØKER