Redesign

Redesign - Henrietta Thompson | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henrietta Thompson
DIMENSJON
12,48 MB
FILNAVN
Redesign.pdf
ISBN
1045071234355

BESKRIVELSE

En inspirerende og praktisk guide til hvordan du kan redesigne møbler og andre interiørdetaljer. Spar penger, spar miljøet og vær i forkant; ting verdt å ta vare på, kan brukes til noe. Guiden gir deg tips, steg for steg-prosjekter og et vell av inspirerende eksempler fra fremstående designere som Jasper Morrison, M. Wanders, Elisabeth Nossen og norskfødte Amy Hunting. Smart, fornuftig, underholdende og gjennomillustrert med mer enn 500 illustrasjoner viser boka hvordan du med stil kan få mest mulig ut av tingene dine. Forfatteren er en internasjonalt anerkjent designskribent og - kurator. Illustrasjonene og designet er laget av en internasjonalt anerkjent frilansillustratør og designer.

I redesign brukes gamle fremfor nye materialer og de brukes som inspirasjon for nye former og fasonger. Redesign kan kjøpes eller lages privat, det har fått økt oppmerksomhet gjennom fokus på miljø.

Dette er også flotte og enkle håndarbeidsprosjekter i Kunst og håndverk. To designteam skal konkurrere om å få innrede et rom. Med null kroner i budsjett skal de lage et konsept hver, så finner de brukte ting på blant annet gjenvinningssentraler og finn.no som de bruker til å skape flotte designermøbler. Servering, dekor og møbler - design til rett pris! Velkommen til RoyalDesign.no - butikken med Norges største utvalg av serviser, interiør og møbler på nett.

RELATERTE BØKER